Tian med spenat och soltorkade tomaterTian blir snabbt en uppskattad vardagsrätt som är lättlagad och sköter sig själv i ugnen. Du behöverReceptet är för 3-4 personer. Fyllning
Äggstanning
Gör så här:Sätt ugnen på 200 grader. Krama överskottsvätskan ur spenaten. Smält smöret i en panna och fräs spenaten tillsammans med salt, svartpeppar och muskot i några minuter eller tills den släppt all vätska. Strimla de soltorkade tomaterna och blanda med spenaten. Lägg i botten på en smord ugnsform. Vispa samman ägg, mjölk och salt till äggstanningen och tillsätt osten. Slå över spenaten. Grädda tianen i ugnen i 20-25 minuter, tills den stannat och fått fin färg. Servera med sallad. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Glutenfri pajBaka bäst glutenfrittAtt baka glutenfritt måste inte vara svårt eller tråkigt. Tvärtom! Prova en glutenfri hallonpaj och du förstår varför! VegetarisktNyttigt utan nötterHoppa över köttbullarna och laga nyttiga solrosbollar. Lätt och gott även utan nötter. FruktreceptFem om dagenMed frukt i desserten kan du äta gott och nyttigt på samma gång. En helt osötad fruktsmoothie med mandel kan du unna dig när som helst. Variera sylt och grädde till pannkakorna med att servera stekta äpplen med kanel och socker. Och vem tackar nej till en milkshake med banan och rik chokladsmak? |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Hej,
Hur fungerar den här rätten i en matlåda tro?
Alltså att värma upp i micro dagen efter?