KesobiffarNaggande goda små biffar som mättar bra. Gör gärna en stor sats och frys, stekta eller ostekta. Du behöverGrundrecept
Basilika och vitlök
Kapris och persilja
Gör så här:20-30 stycken. Finhacka löken. Mosa potatisen och blanda med keso, lök, ströbröd och ägg. Smaka av smeten med salt och peppar. Blanda gärna i någon av varianterna på smaksättning, eller stek kesobiffarna naturella. Forma små bollar som plattas till biffar och panera dem i ströbröd. Stek i generöst med olja på medelvärme tills de fått fin yta på båda sidor. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! CheesecakeCitronkakanCitronkräm och färskost förvandlar kakan till riktigt läcker efterätt! Prova en kall cheesecake med hemlagad lemoncurd till helgen! BagelsFyllda bagels
Bagels är ringformade bröd som får sin speciella karaktär av att först kokas och sedan gräddas i ugn. Med matiga fyllningar passar amerikanska bagels fint som frukost, till lunch eller i picknickkorgen. |
|